Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (5.38 secunde)
Consiliul Concurentei vrea sa afle de ce Romania are printre cei mai scumpi carburanti in Europa - 613 Euro/1000 de litri, benzina in Estonia - Romania, locul 17 in topul celor mai scumpi carburanti Acciza a disparut din pretul carburantului.
AFI Europe opereaza in Romania din 2005, unde compania a dezvoltat AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est.
Am ales cel mai bun teren din Romania si unul dintre cele mai bune din Europa, si este scris de Andra Oprescu. ... pentru ca noi avem cea mai buna combinatie de sol plus soare din toata Europa.
Daca era in Europa ma duceam cu mare drag. ... Ungaria - Romania 1-2 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Reka-Luca Jani: ... Romania - Marea Britanie 2-1 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea pierde primul meci cu Heather Watson:
Microsoft ar putea lansa Zune in Europa Multumita de primele vanzari ale player-ului sau muzical Zune in SUA, Microsoft ar putea lansa serviciul si in Europa, pana la sfarsitul acestui an.
Compania britanica New Medium Enterprises (NME) va lansa, la începutul verii, în India, China si Europa de Est, un format de DVD de înalta definitie, care este mai ieftin datorita investitiilor tehnologice, informeaza agentia de presa NewsIn.
Piata serverelor din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa) a crescut cu 11% în primele trei luni ale anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut, si a atins 4,2 miliarde de dolari, potrivit studiului „EMEA Quarterly Server Tracker“, realizat de IDC.Vânzarile de servere cu sistemul de operare Linux au înregistrat în Europa de Vest cel mai ridicat ritm de crestere de pâna acum, potrivit www.bloombiz.ro.
Google va lansa in Europa un serviciu TV de continut online pe televizor (Autor:
Pe lista lor, alaturi de Statuia Libertatii, se afla si o sculptura din Romania, unica in Europa. ... Cei de la Business Insider au inclus in materialul lor una dintre cele mai spectaculoase creatii de la noi, unica in Europa.
Seisme fara precedent ameninta Europa Cotidianul francez Le Monde publica rezultatele unui studiu de ultima ora, care vizeaza riscuri pentru urmatorii 50 de ani Un nou studiu la nivel european confirma faptul ca Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic de pe continent, reiese dintr-un articol dat publicitatii de cotidianul francez Le Monde.
In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Programul este sustinut de Fundatia Coca-Cola printr-o investitie de 4,4 milioane de dolari si se desfasoara in 6 tari din Europa, printre care si in Romania.
Ebola a pasit in Europa In premiera, o infirmiera a luat virusul Ebola de la un pacient internat intr-un spital din Madrid Autoritatile spaniole au anuntat ca o infirmiera a luat virusul Ebola de la un pacient aflat intr-un spital din Madrid. ... Asadar Ebola a pasit in Europa!
Contaminarea cu virusul Ebola a unei infirmiere in Spitalul Carlos III din Madrid in timp ce ingrijea un pacient a declansat o adevarata psihoza in Europa.
- Am vazut si alte sondaje, erau mai multi chiar cei care credeau in forta ideii de Europa si in posibilitatea ca grecii sa cedeze rezistentei pe care au inceput-o, a spus Vasile Dancu.
- Nivelele alarmante ale consumului de alcool, tabagismului si obezitatii in Europa ameninta progresul care a fost obtinut in privinta scaderii mortalitatii premature. Raportul asupra starii de sanatate in Europa este realizat, periodic la trei ani, in 39 de tari, membrele Uniunii Europene si vechile republici sovietice.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Iarna face ravagii in Europa! ... Mariana Rusu ) Gerul si zapada continua sa faca ravagii in Europa. ... Meteorologii avertizeaza ca vremea va ramane friguroasa in Europa si in urmatoarele zile.
- si ca, de altfel toata clasa politica din Europa.
In Romania, rujeola a provocat 31 de decese din cele 35 inregistrate in Europa, in ultimele 12 luni (Autoare: Magda Marincovici) Rujeola continua sa provoace decese in Europa, desi exista un vaccin sigur si eficient. ... Zsuzsanna Jakab, directorul regional al OMS pentru Regiunea Europa.
google-analytics.com